Spela tennis

SPela tennis i Norrmjöle

Att spela på våra banor om du inte är medlem

Om du inte är medlem i vår förening Norrmjöle tennisklubb så bokar och spelar du för 100 kr per timme och bana, betalning görs på Swish innan ni påbörjar er bokade timme.

Bokning av bana

Görs med penna på schema som sitter på väggen på klubbstugan, där skriver ni ert namn på den bana och tid ni bokar och spelar på.

Om ni spelar och blir kontrollerade och inte har bokat eller betalat så kommer en dubbel avgift på 200 kr per timme och bana att ställas ut på plats.

Bokning av bana

Viktigt då ni betalar via Swish att ni skriver i meddelande vad betalningen avser, ex banhyra, årsavgift eller annat.

Vårt Swishnummer är: 123-028 10 48

Norrmjöle tennisklubb

Norrmjöle tennisklubb bildades som ett resultat av att familjen Unander-Scharin skänkte tennisbanan samt den stuga som står i anslutning till bana 1 till byn, förenings har sedan dessa drivits som ideell förening på helt ideella krafter.

Idag har vi tre utomhustennisbanor och föreningen äger den tomt som anläggningen ligger på.

Vår säsong är beroende på vädret begränsad till mitten av maj till mitten av september, men främst perioden under sommarlovsveckorna.

Vill ni komma i kontakt med tennisklubben maila till norrmjoletk@gmail.com.

HItta till våra tennisbanor

Norrmjöle utvecklas

Projektet Padel i sol

Vi vill ge våra barn och ungdomar ett större utbud av aktiviteter och rörelse i Norrmjöle. Därför driver Norrmjöle tennisklubb projektet Padel i sol, där syftet är att bygga två utomhus padelbanor.

För att förverkliga detta så behöver vi ekonomiskt stöd och alla bidrag stora som små är värdefulla. Vill du stötta vår ambition att bygga två padelbanor?