Golfrestaurangen får kockar med stjärnglans

Kjell Eriksson och Per Liljenberg kommer denna säsong att husera på Norrmjöle Golfrestaurang. Med deras varierande erfarenhet att driva restauranger i Sollefteå, Delsbo, Strömstad och matvagnen Pers streetfood med inriktning mot vilt så står man nu redo att göra Golfrestaurangen till den naturliga matupplevelsen.

Som några säkert kommer ihåg, så har Kjell faktiskt haft ansvaret för restaurangen tidigare, närmare bestämt mellan 1998 – 2005.

– Målsättningen är att gästerna skall hitta hit, umgås, må väl och alla är välkomna! säger Kjell Eriksson. Fokus kommer att ligga på vänligt bemötande och bra mat och man kommer även ha egna event under sommaren med levande musik för att skapa upplevelser.

Restaurangen kommer att ha öppet 10.00 – 20.00 alla dagar i veckan. Dagens lunch serveras klockan 11-14 alla veckans dagar med ett utbud av bra råvaror, traditionell husman, en del viltinspiration och en kryddning som ska ge en god smakupplevelse. Menyn kommer att ha ca ett dussin olika rätter och det finns även en barnmeny.

– Restaurangen är lokaliserad på en fantastisk golfbana så namngivningen på många rätter kommer givetvis innehålla en del golftermer. Ni får se själva när ni kommer på ett besök, säger Kjell.

Med erfarenheten från att ha drivit restaurangen tidigare, matlagning som DNA, öppenhet att prova på nya saker, som att delta i dejtingprogram och dra igång egna verksamheter inom mat, så är det bäddat för succé. Vid annonserade event så kommer man självklart förlänga öppettiderna och vid ett högt generellt tryck så får de ta sig en funderare.

Se öppettider och meny på Umeå Norrmjöle Golfklubb

Kjell Eriksson