Bokning, priser och felanmälan

Norrmjöle Camping med 52 husvagnsplatser är öppen mellan 29 april – 30 september 2023. Fyrtio av platserna hyrs ut hela säsongen, tolv dygnsvis.

BokaNu

Om Norrmjöle Camping

Vid infarten till Norrmjöle och i anslutning till bygdegården ligger trivsamma Norrmjöle Camping i naturskön omgivning. Den ligger idylliskt belägen vid den långsamt slingrande Norrmjöleån.

I servicebyggnaden finns ett välutrustat kök med matplatser, kyl och frys. Dam- och herrtoaletterna har duschar liksom handikapptoaletten som också rymmer tvättmaskin och torktumlare att hyra.

Inom området finns fri WiFi, grillplats, boulebana och lekplats.

Översikt

Ladda ner pdf-fil HÄR

Priser 2023

Pris för hel säsong: 7 200 kr inkl moms. El debiteras enligt förbrukning.

Pris per dygn:

Kölista för säsongsplats

Önskar du ställa dig i kö för säsongsplats fyll i formuläret nedan. Att stå på kölista är gratis.

Inför varje säsongsslut meddelar säsongsgäster sina planer för kommande år så ny hyresgäster har i regel god tid på sig att förbereda sig. Platser fördelas enligt turordning. Befintliga campare som önskar byta plats har förtur att byta. Därefter erbjuds plats till den som stått längst på listan. Tackar man nej till plats men önskar stå kvar på listan, hamnar man återigen sist på listan.

Felanmälan

Är en lampa trasig eller har du upptäckt något annat fel? SMS:a felet till 072- 225 54 00 eller fyll i formuläret nedan så åtgärdar vi det så snart som möjligt.

Fler campingplatser i Norrmjöle

Platser finns på Norrmjöle Havsbad eller Norrmjöle Golf, visa karta

Campingvärd

Vid problem med bokning eller formulär ring campingvärden: +46 (0)72 225 54 00